Nieuwe voorstelling Comuna

Toekomstland is bezig met een nieuwe voorstelling!COMUNA  we zijn de dieren, de straten en de stemmen van de stad.

Een voorstelling in  een installatie, ontworpen door architect/vormgever Andrés Novo waarin het publiek rond kan lopen.  Een overmoedig bouwwerk waar wij in spelen alsof de straten van ieder zijn en u in kunt dwalen.

COMUNA is een samenwerkingsproject tussen Nederlandse en Argentijnse theatermakers over een gedeelde wereld en welke invloed we daarop (kunnen) hebben. 

Zie hier meer: https://toekomstland.com/portfolio/comuna/

De voorstelling speelt van 14 tot en met 22 juli op Over het IJ Festival
Voor dit project is ook samengewerkt met bewoners uit Amsterdam-Noord, voortkomend uit het Wijkmakersproject van Over het IJ Festival in 2016. Taal: Nederlands, Engels, Spaans. Tickets: http://www.overhetij.nl

Concept/eindregie: Anouke de Groot. In samenwerking met/door Amparo Gonzalez Sola, Elsa May Averill, Nahuel Cano, Rianne Meboer, Pablo Fontdevila en Rosa Urban, Elize Kuiper, Martijn Nije, Alexandra van der Tol en anderen. Ontwerp installatie: Andrés Novo. Productie: Pauline Otten. Dramaturgisch advies: Arthur Kneepkens. Flyer: Martin Pignataro. Met dank aan de Theaterstraat, Oficina 33, El Cuarto, BECAR CULTURA- Ministerio de Cultura de la Nación. Argentina